Tryghed & miljø

Vi har ofte at gøre med store bygninger, hvor der er mange kvadratmeter med mange mennesker og møbler. Vi ved derfor, at en af vores fornemmeste opgaver er at sørge for, at I ikke mærker vi har været der. Når vi har været hos jer, skal det eneste tydelige tegn være jeres “nye” gulve. På mange arbejdspladser arbejder vi, når I ikke gør det – i weekender, på helligdage eller ferier. Dermed undgår du at have “nedetid” i dine bygninger, bare fordi gulvene skal passes.

Vi sørger for at rydde møbler til side, stille dem på plads igen, sætte alarmen til m.m. Vi har udarbejdet et system, der sikrer at vi stort set aldrig placerer en stol forkert, når vi er færdige.

IMG_3359
IMG_3370

Vi er miljøbevidste

Vi bruger kun de bedste produkter på markedet med så lille belastning af miljøet som muligt. Vi har et tæt samarbejde med Trip Trap om udvikling af nye miljøvenlige produkter.

Trip Trap er en af de førende producenter af gulvplejemidler. Som ny kunde , får I datablade på de produkter, vi bruger. Trip Trap bestræber sig på at producere og tilbyde de bedste og mest miljøvenlige produkter til behandling af træ.

De lader deres produkter teste hos Institut für Baubiologie i Rosenheim (IBR) i Tyskland. IBR undersøger ­produkter, som anvendes i bygge­industrien og ved boligindretning, for at teste om produkterne har indflydelse på menneskers sundhed både under fabrikation og i boligen samt det omliggende miljø. Deres produkter anbefales til brug i boligindretningen af IBR og er forsynet med IBR’s  kvalitetsmærke.

Trip Trap produkterne til indendørs brug er desuden testet i overensstemmelse med den tyske standard, DIN 53160, spyt og svedtest. Endvidere er Trip Trap produkterne blevet testet efter EN 71-3 og har bestået denne test, hvorefter de er velegnet til behandling af legetøj til børn. Trip Trap produkterne opfylder desuden de nye bestemmelser for VOC indhold.

Al Trip Traps emballage er naturligvis lavet af genbrugs –og miljøvenlige materialer.

 

Gulvbutikken Erhverv Odense Danmark gulvpleje