Vedligeholdelsesaftaler

gulvbutikken erhverv gulvpleje
Krifa - højparket i eg
Hillerød Rådhus - højparket i ask

Få en vedligeholdelsesaftale

Vi kan sagtens klare enkeltstående opgaver, men vi laver lige så gerne vedligeholdelsesaftaler til en god pris, hvor vi aftaler med dig, hvad, hvordan og hvor ofte gulvene skal ordnes.

Når vi sammen med jeres virksomhed vurderer opgaven kigger vi bl.a på træsort og gulvtype, samt trafikken på gulvet (herunder ekstra belastede områder som kantine og indgangsparti) og ud fra dette, laver vi et forslag til en vedligeholdelsesplan. I forslaget er også inkluderet eventuel flytning af borde, stole og småmøbler.

Udover selve vedligeholdelsen kan vi også være behjælpelige med udbedring af skader på gulvet samt udskiftning af gulvfuger, afslibning, montering osv. Vi kan ligeledes være behjælpelig med instruktion af rengøringspersonale, samt levering af plejemidler.

Gulvbutikken Erhverv Odense Danmark gulvpleje
Drømmeland Næstved

Få arbejdet klaret uforstyrret

Vi tilbyder at flytte møbler og sætte dem på plads igen, så I aldrig opdager, at vi har været der. – Bortset fra, at I kan se det på de flotte gulve. Vi arbejder når I ikke arbejder – dvs. vi tager gerne weekender, helligdage eller ferie i brug, så I forstyrres mindst muligt i jeres arbejde.

Vi er en lille håndfuld betroede medarbejdere, der har lavet dette i mange år. Vi er ret sikre på, at vi ved hvad der gør jer glade. Ellers finder vi hurtigt ud af det – og så er det vores primære fokus.